Home Doneren Contact

Speelpark Oud Valkeveen zet samenwerking met Spieren voor Spieren in 2019 voort


Speelpark Oud Valkeveen stond op zondag 28 oktober geheel in het teken van de Wintertijd Challenge. De missie: door te spelen zo veel mogelijk donaties ophalen voor Spieren voor Spieren. Het werd zo’n geslaagde dag dat partijen nu hebben besloten om hun samenwerking in 2019 voort te zetten.

Tijdens de Wintertijd Challenge 2018 waren in het speelpark verschillende activiteiten georganiseerd. Door aan deze ‘challenges’ mee te doen konden bezoekers van Oud Valkeveen geld op halen voor Spieren voor Spieren. Er kon naar hartenlust worden gegleden voor spieren, gesprongen voor spieren en gesport voor spieren. Bovendien werd de gehele omzet van Oud Valkeveen van die dag aan Spieren voor Spieren gedoneerd, met een gegarandeerd minimumbedrag van €25.000,-. 

Michael van de Kuit, eigenaar van het speelpark, blikt terug op een geslaagd evenement: ‘Er is in ons park nog nooit zó fanatiek gespeeld als tijdens deze dag. Het was fantastisch om te zien hoe zelfs de allerkleinsten al hun steentje konden bijdragen door te spelen voor het goede doel.’ 

Samen met Spieren voor Spieren heeft Speelpark Oud Valkeveen dan ook besloten volgend jaar opnieuw een evenement te organiseren. Een logische samenwerking, volgens beide partijen, want net als bij Spieren voor Spieren staan ook bij Oud Valkeveen kinderen en bewegen centraal. Ook voor de editie van 2019 wordt door het speelpark weer een minimumdonatie van €25.000,- gegarandeerd. 

Van de Kuit: ‘Er zijn zo veel kinderen die helemaal niet kunnen spelen doordat ze een spierziekte hebben. Ik vind het belangrijk dat we met het speelpark ook aandacht hebben voor deze groep. Vandaar dat Oud Valkeveen ook volgend jaar weer Spieren voor Spieren zal steunen met speciale dag.’ 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs