Home Doneren Contact

Samenwerking PTI verlengt

Op 1 april 2017 werd tijdens het jaarlijkse Spieren voor Spieren gala de samenwerking van al 12,5 jaar tussen PTI en ons gevierd. Dit bronzen jubileum kreeg een gouden randje door een verlenging van het contract voor nog twee jaar. De ondertekening was het startschot van het 13e gala, waarbij €1.646.200 werd opgehaald. Het tekenmoment met PTI werd begeleid door ere-ambassadeurs Truus en Louis van Gaal en Sven Kramer, de nieuwe hoofdambassadeur sinds maart 2017.

We hebben al vele jaren een succesvolle samenwerking met PTI. Naast financiële ondersteuning zet PTI ook haar kennis en expertise op het gebied van sales en marketingcommunicatie in voor de stichting. Ook betrekt PTI zeer actief de bedrijven uit haar eigen netwerk bij onze activiteiten. PTI is een zeer waardevolle partner van ons en iedereen die betrokken is bij de organisatie is erg blij met de verlenging van het contract.

Marjolein Bolhuis-Eijsvogel: “We zijn erg blij met de jarenlange samenwerking met zo’n mooie partner. Het feit dat er ook nu weer een verlenging van het contract getekend is, bewijst maar weer dat we een enorm vertrouwen hebben in elkaar en in dat wat de stichting wil bereiken maar ook in de weg daar naartoe. Daarnaast is het fantastisch om de band te zien die in de afgelopen jaren gegroeid is tussen PTI en de kinderen met een spierziekte. Het motto gezonde spieren voor zieke spieren wordt ook letterlijk ingevuld door hun aanwezigheid tijdens diverse sportieve evenementen.”

Cees van der Voorden en Luc Posma, ondernemers en oprichters van PTI staan volledig achter de relatie met Spieren voor Spieren.  Luc Posma, vertelt: “Als succesvolle organisatie heb je de verantwoordelijkheid en plicht bij te dragen aan het algemeen maatschappelijk belang. Wij vinden het belangrijk dat we spierzieke kinderen laten meedelen in ons succes”.

Alle betrokkenen kijken met enorm veel plezier terug naar alles wat is gedaan en bereikt en verheugen zich op de volgende 12,5 jaar.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs