Home Doneren Contact

Samenwerking Matrix Fitness verlengd

We hebben onze succesvolle samenwerking met Matrix Fitness verlengd! Vandaag werd de handtekening gezet onder een tweejarige overeenkomst. Hiermee heeft Matrix Fitness zich opnieuw verbonden als partner aan Spieren voor Spieren. 

Matrix Fitness vindt het belangrijk een bijdrage te leveren aan een sportieve samenleving. Zo sponsort het bedrijf topsporters zoals Henk Grol en Nadine Broersen, tevens onze ambassadeurs. Voor sommigen is bewegen echter niet vanzelfsprekend, vandaar dat het bedrijf Spieren voor Spieren ondersteunt.

Marco Vonk, Managing Director bij Matrix, licht toe: “Onze partnership is officieel in 2014 gestart en Matrix heeft zich toen voor drie jaar aan Spieren voor Spieren verbonden. Deze samenwerking is altijd zeer goed en prettig verlopen. Spieren voor Spieren is een kleine maar zeer ambitieuze stichting en als leverancier van fitnesstoestellen is het een heel logische keus om onze samenwerking te verlengen. Daarbij is een aantal van de topsporters die wij sponsoren ook ambassadeur van Spieren voor Spieren, dat verbindt nog meer.”

Marjolein Bolhuis-Eijsvogel: “Onze stichting zet zich in voor kinderen met een spierziekte. We zijn heel blij met de verlenging van deze partnership met Matrix. Hiermee doen zij onder andere een bijdrage in de financiering van structureel onderzoek naar spierziekten bij kinderen die leiden tot een oplossing of behandeling. Ik kijk uit naar weer een heel prettige samenwerking de komende jaren.”

Binnen de nieuwe overeenkomst ligt de focus op het congres ‘Dag van de Kracht’ wat al twee keer eerder werd georganiseerd en doneert Matrix ieder jaar een professioneel cardiotoestel voor het Spieren voor Spieren Gala.  Daarnaast wordt er gekeken naar nieuwe ‘Sporten is Doneren’- campagnes waarmee in het verleden meer dan 12.500 euro werd opgehaald. Tot slot zet Matrix zich in om zoveel mogelijk fitnesscentra in Nederland aan te zetten tot deelname aan de Wintertijd Challenge.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs