Home Doneren Contact

’s nachts zweten tijdens de Wintertijd Challenge!

In 2016 organiseren we alweer de zesde editie van de Wintertijd Challenge. Bekende én onbekende sporters werken zich ook dit jaar weer in het zweet om kinderen met een spierziekte te steunen.

In de nacht van 29 op 30 oktober – tijdens het teruggaan van de klok van 3.00 naar 2.00 uur –  vindt de 6e editie van de Wintertijd Challenge plaats. De Wintertijd Challenge is een jaarlijks fondsenwervend sportevenement van Spieren voor Spieren. In de nacht dat de wintertijd ingaat wordt er op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland 1 uur en 1 seconde gesport om geld in te zamelen voor de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum.

De bedoeling is dat deelnemers zich laten sponsoren terwijl zij tijdens het extra uurtje één uur en één seconde zwemmen, fietsen, dansen, spinnen, bootcampen en nog veel meer. Er wordt inmiddels al op meer dan 75 locaties in Nederland gesport!

Heb jij nog een leuk idee voor een unieke challenge of wil je meedoen aan een challenge? Aanmelden of doneren kan nog steeds via www.wintertijdchallenge.nl

Op de website staan alle challenges in heel Nederland vermeld waardoor jij je makkelijk kan aanmelden voor een challenge bij jou in de buurt!

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs