Home Doneren Contact

Rocks ’n Rivers opent eerste rolstoel klimparcours in Nederland

In het gloednieuwe Klim- & Avonturenbos in Goirle, is afgelopen zondag het allereerste rolstoel klimparcours van Nederland geopend. Onder grote publieke belangstelling, werd de officiële opening verricht door ex topschaatster Barbara de Loor, samen met een kind ambassadeur Viggo Severijns. Samen reden zij een ronde over het parcours tussen de boomtoppen, op een hoogte van 6 meter. De laatste hindernis in het parcours, is een tokkelbaan mét de rolstoel. Absoluut uniek in Nederland!

“Een bijzonder moment en fantastisch dat Rocks ’n Rivers bij de bouw van het parcours, rekening heeft gehouden met deze doelgroep. Het is geweldig dat deze doelgroep vanaf nu ook zo’n avontuurlijk parcours kan beleven. Ik hoop dat er nog veel kinderen gaan genieten van dit prachtige initiatief.”, aldus een woordvoerder van de Stichting Spieren voor Spieren.

Klim- & Avonturenbos : voor ieder wat wils
Het bijzondere aan deze nieuwe locatie, is de ligging op een landgoed in combinatie met een gezellig restaurant met groot terras. Het is een ideale plek voor een familiedag, kinderfeestje, school-introductiedag, teambuilding of bedrijfsuitje. Zo zijn er 3 verschillende klimroutes in de boomtoppen, een vrije val van 12 meter en meerdere avontuurlijke smokkelroutes.
Maar er is ook volop gratis vertier. Zo is er een speeltuin voor kleine kinderen, een uitdagend speelbos voor oudere kinderen en meerdere wandel- en fietsroutes.

Rocks ’n Rivers zal het Klim- & Avonturenbos een aantal keer per jaar beschikbaar stellen aan Spieren voor Spieren, om daar een mooie dag te organiseren voor kinderen met een spierziekte.
Vanaf 1 september is het Klim- & Avonturenbos open voor iedereen, op woensdagmiddag, zaterdag en zondag.
Voor meer informatie ga naar www.klimenavonturenbos.nl
Opening Rolstoelparcours3

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs