Home Doneren Contact

Robert van der Wallen nieuwe voorzitter

Robert van der Wallen is per 1 september 2015 benoemd tot voorzitter van het bestuur van Stichting Spieren voor Spieren. Het bestuur heeft de (eind-)verantwoordelijkheid voor de strategie, de projecten en de activiteiten van de Stichting. Robert van der Wallen volgt Gerard Hoetmer op die op 17 september 2015 afscheid neemt na ruim 12 jaar.

Momenteel is Robert CEO of Brand Loyalty International BV, één van de twee marktleiders wereldwijd op het gebied van loyalty marketing. Daarnaast is Robert directeur-grootaandeelhouder van BrainWash/Club Kappers.

De komst van Robert gaat gepaard met een verandering in het bestuursmodel van de Stichting. Voorheen bestond de Stichting uit een besturend en een toezichthoudend orgaan. Gezien de professionalisering die de Stichting de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, is er besloten om de Raad van Toezicht op te heffen.

Waardevolle bijdrage
Met zijn ruime ervaring in het bedrijfsleven op het gebied van (loyalty) marketing en (sport) sponsoring zal Robert een waardevolle bijdrage leveren aan de verdere groei van Spieren voor Spieren.

‘’Ik ben voorzitter geworden omdat spierkracht niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom vind ik het heel belangrijk dat er onderzoek naar spierziekten wordt gedaan!’’

Afscheid
We zijn Gerard Hoetmer zeer erkentelijk voor zijn grote inzet en toewijding gedurende de 12 jaar van zijn bestuurslidmaatschap en voorzitterschap. Hierbij willen we hem dan ook hartelijk danken. Gedurende zijn voorzitterschap heeft de Stichting belangrijke stappen voorwaarts gemaakt, zo is er een Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht gekomen en zijn er twee expertise centra gestart. Gerard heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan de verdere professionalisering van Spieren voor Spieren.

Tevens nemen we afscheid van de voorzitter en twee leden van de Raad van Toezicht, Lex Vriesendorp, Frits Schuitema en Hein Blocks. We willen hen hierbij zeer hartelijk danken voor al hun inzet en toewijding. Elsemieke Havenga zal vanuit de Raad van Toezicht plaats nemen in het bestuur.

Samenstelling bestuur
De nieuwe samenstelling van het bestuur ziet er als volgt uit:
Robert van der Wallen (Voorzitter)
Onno Jacobs (Penningmeester)
Toon Gerbrands
Jan van Halst
Elsemieke Havenga
Ruben Houkes

IMG-20150922-WA0001

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs