Home Doneren Contact

Recordbedrag van 1.8 miljoen euro op Gala

Op zaterdag 7 april werd tijdens de 14e editie van het Spieren voor Spieren Gala in Hotel van Oranje te Noordwijk een recordopbrengst van 1.8 miljoen euro opgehaald. Een bijzondere avond met als thema “Sportieve Dromen”, waarbij de 400 gasten, waaronder prominenten uit het bedrijfsleven, de media en de sport zich hebben ingezet voor kinderen met een spierziekte.

Onder de aanwezigen van het gala waren o.a. hoofdambassadeur Sven Kramer, ere-ambassadeurs Truus en Louis van Gaal en beschermheren Frank en Ronald de Boer. Tevens werd stil gestaan bij 20 jaar Spieren voor Spieren. In een compilatiefilm kwam een selectie van alle hoogtepunten voorbij. Ook werd op beeld vertoond wat de impact van een spierziekte is op kinderen en het gezin en waar Spieren voor Spieren, de artsen en de kinderen met een spierziekte van dromen; ‘Een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte’.

Belangrijk onderdeel van de avond was een spectaculaire veiling onder leiding van Christie’s veilingmeester Benthe Tupker. Zij bracht prachtige veilingstukken onder de hamer waaronder exclusieve ervaringen, bijzondere sportitems, kunstwerken en unieke arrangementen. Het bedrag van de veiling is aangevuld met de verkoop van tafels en het tafel-item, dit jaar een ‘special edition’ gouden Spieren voor Spieren medaille en een loterij met bijzondere prijzen. Do en Og3ne verzorgden spetterende optredens, de presentatie was in handen van Humberto Tan en de muzikale omlijsting werd verzorgd door Danny Sahupala en zijn band, voor deze avond de Spieren voor Spieren galaband.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs