Home Doneren Contact

Puzzelrally Kiwanis

De tweede puzzelrally die Kiwanis op zondag 27 september door het Groene Hart organiseerde was weer een succes. De start bij La Place langs de A4 bij Zoeterwoude verliep na een korte kennismaking en heerlijke koffie met gebak probleemloos. De (foto)vragen en speciale verrichtingen leverden niet al teveel problemen op. Dankzij inschrijvers en sponsoren kan er weer een mooi bedrag naar het goede doel: dit jaar de Kidsclub van de Stichting Spieren voor Spieren. Voorzitter Piet Smit van Kiwanis: “De rally leverde het mooie bedrag van 1500 euro op.”

Piet Smit overhandigde deze week een cheque met dit bedrag aan twee jeugdige ambassadeurs van de Stichting Spieren voor Spieren, Sanne en Gijs Binnendijk uit Alphen aan den Rijn. Zij werden ook verblijd met een rallybordje, en een tasje met lekkers van hoofdsponsor La Place.


Stichting Spieren voor Spieren

Even niet nadenken over je eigen beperkingen, maar in mogelijkheden. Dat is wat de Stichting Spieren voor Spieren voor kinderen met een chronische spierziekte betekent. “En dat past goed bij het motto van Kiwanis”, vinden de rally-organisatoren. “Kiwanis zet zich in voor kinderen en dat komt al jaren tot uiting in ons motto ‘Serving the Children of the World’. Kiwanis leden vinden, net als de Stichting Spieren voor Spieren, dat kinderen onbezorgd moeten kunnen spelen, ravotten en sporten. Doel van de Stichting Spieren voor Spieren is niet alleen spierziekten bij kinderen uit de wereld te helpen, maar ook kinderen en hun families op andere manieren te helpen en daar dragen Kiwanis graag een steentje aan bij.

 

Wat is Kiwanis?

Kiwanis is een internationale organisatie van vrijwilligers, die zich bezighouden met het inzamelen van geld om kinderen uit de hele wereld te helpen en hun een betere toekomst te geven. Dit doen zij door het opzetten en uitvoeren van allerlei activiteiten. In Nederland zijn er zo’n 150 Kiwanis clubs actief

 

Overhandiging cheque Kiwanis

Sanne en Gijs namen namens de Stichting Spieren voor Spieren de cheque in ontvangst van Kiwanis Leiden voorzitter Piet Smit

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs