Home Doneren Contact

PSV ontmoet kind-ambassadeurs

PSV heeft zaterdag 31 januari kennisgemaakt met de kinderen van Spieren voor Spieren, sinds 1 januari de nieuwe maatschappelijke partner van de voetbalclub. Kinderen met een spierziekte en hun familie bezochten de wedstrijd tegen Willem II.

Spierballen Box geopend

Ter gelegenheid van het begin van de samenwerking werd de Spierballen Box geopend. Een speciale Business Room die geheel ingericht is naar de behoeften van kinderen met een spierziekte en hun families. Elke thuiswedstrijd worden er gezinnen uitgenodigd zodat zij onbezorgd kunnen genieten van de wedstrijden en het mooie uitzicht vanuit de Spierballen Box. Deze thuiswedstrijd waren er vier gezinnen aanwezig in de Box.

Kinderen op het veld

Kinderen die ondanks hun spierziekte nog wel kunnen lopen, droegen een speciaal shirt om het goede doel te benadrukken en betraden aan de hand van het spelers het veld. Ook deden een aantal kinderen mee met de vlaggenparade. Vervolgens namen zij samen met de spelers plaats achter een speciale banner, waar ze op de foto gingen om het goede doel te bekrachtigen. Door middel van de samenwerking hoopt PSV bij te dragen aan meer glimlachende kinderen met een spierziekte. PSV zal regelmatig activiteiten organiseren om de kinderen veel plezier te laten beleven.

15690131ICS6662

15690131ICS6676 15690131ICS7102

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs