Home Doneren Contact

Overhandiging cheque door PKC/SWK Groep

Sinds het begin van de veldcompetitie 2012-2013 hebben de A1 en A2 van PKC/SWK Groep een opvallend logo op hun kleding: Spieren voor Spieren. Beide teams zijn toen compleet in het nieuw gestoken met onder andere inschietshirts, wedstrijdkleding en trainingspakken. De sponsoring van deze teams wordt mogelijk gemaakt door Bouwpastoor Projectmanagement uit Papendrecht. Op deze manier wil dit bedrijf praktisch vorm geven aan het gegeven “maatschappelijk verantwoord ondernemen”.

Gedurende de looptijd van de overeenkomst (3 jaar) zullen de succesvolle PKC-junioren via Bouwpastoor jaarlijks een cheque aan Spieren voor Spieren overhandigen. Op zaterdag 7 februari jl. is na afloop van de wedstrijd PKC/SWK Groep A1 – Dalto A1 de derde jaarlijkse cheque van € 2.500,- overhandigd aan Spieren voor Spieren. De cheque werd uitgereikt door Amber Kornet, speelster van A1. Namens Spieren voor Spieren waren broer en zus Jesse en Esmay Klompenhouwer, kind-ambassadeurs van Spieren voor Spieren, aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen.

Als klap op de vuurpijl maakte voorzitter Bertjan Scheepsbouwer bekend dat Bouwpastoor Projectmanagement doorgaat met de sponsoring van de A1 en A2 van PKC/SWK Groep. De verlenging heeft een looptijd van 1 jaar, met een optie voor nog 2 jaar. Ook zal de steun aan Spieren voor Spieren een vervolg krijgen!

PKC/SWKGroep is Herman en Lidy de Jong van Bouwpastoor dankbaar voor het vertrouwen en de voortzetting van het huidige contract.

PKC SKW groep - Jesse en Esmay

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs