Home Doneren Contact

Giclées WK-schilderijen Lbetho Art

Van 1 juni tot 15 juli exposeerde Lbetho Art (Liesbeth Oudshoorn) in Brazilië tijdens de WK voetbal met drie schilderijen. Het thema voor deze expositie was “Show me something about your country”. Uit ieder deelnemend land werd 1 vertegenwoordiger gekozen, Lbetho Art was de vertegenwoordiger uit Nederland.

Tijdens de exposite in Brazilië heeft Lbetho Art veel positieve reacties ontvangen. Dit heeft haar doen besluiten om in een kleine oplage giclées te laten maken van de schilderijen. Een giclée is een soort print op canvas, die is gespannen op een frame van hout en is gevernist om een mooie glans te krijgen. Hierdoor benadert dit het originele schilderij, maar is het goedkoper. De kunstwerken worden gesigneerd en genummerd.

Als herinnering aan een succesvol WK heeft Lbetho Art een speciale aanbieding gemaakt. De schilderijen zijn los verkrijgbaar, maar tevens als een grote giclée met alle schilderijen onder elkaar. Lbehto Art doneert 50% van de opbrengst van de WK schilderijen en de giclées aan Stichting Spieren voor Spieren.

Voor meer informatie kijk op www.lbetho.com

 

2014 09 09 Lbetho

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs