Home Doneren Contact

LOOP MEE MET DE PWN EGMOND HALVE MARATHON!

Ook in 2015 loopt Spieren voor Spieren weer mee met de PWN Egmond halve marathon. Alle kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten. Maar voor 20.000 kinderen in Nederland met een spierziekte is dit niet vanzelfsprekend. Om deze kinderen te steunen vraag Spieren voor Spieren om jou gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren! Loop mee met de PWN Egmond halve marathon en zamel geld in voor onderzoek naar spierziekte bij kinderen!

De opbrengst

De afgelopen jaren heeft Spieren voor Spieren al succesvol een tweetal expertisecentra kunnen openen, namelijk één voor de spierziekte FSHD en één voor de spierziekte SMA. Maar dit is nog niet voldoende. Begin 2015 hoopt Spieren voor Spieren een 3e expertisecentrum te openen en wel voor de spierziekte van Duchenne spierdystrofie en hier gaan wij dus voor lopen!

Spieren voor Spieren loop 11 januari 2015 mee met zowel de halve marathon als de kwart marathon en jij kan hier bij zijn! Schrijf je nu in door een mail te sturen naar:Egmond@spierenvoorspieren.nl.

Vermeld daarin je:

  • Naam
  • Adres
  • Mailadres
  • Telefoonnummer
  • Shirtmaat
  • De afstand die je wilt lopen
  • En het aantal startbewijzen.

 

Het doel is om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. We vragen daarom ook iedere deelnemer om minimaal een sponsorbedrag van €100,- op te halen. In ruil voor deze sponsorbijdrage ontvang je een startbewijs (met tijdsregistratie), een dry-fit Spieren voor Spieren running shirt en een onvergetelijke dag! Voor bedrijven die meelopen is het mogelijk om een factuur te vragen.

Nadat je bent aangemeld krijg je de beschikking over een eigen sponsorpagina waarmee je makkelijk je vrienden, kennissen en familie op de hoogte kan houden met waar jij je voor inzet en hoeveel geld je al hebt opgehaald!

Spieren voor Spieren heeft maar een beperkt aantal startbewijzen dus meld je snel aan voor de PWN Egmond halve marathon op 11 januari 2015!

2014 10 31 PWN EGMOND

 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs