Home Doneren Contact

La Place maatschappelijk partner Spieren voor Spieren

Hilversum, 15 februari 2018

La Place verbindt zich als maatschappelijk partner aan Stichting Spieren voor Spieren. Vandaag tekenden de partijen een driejarige overeenkomst om de samenwerking officieel te maken. Groot onderdeel van het partnerschap is om alle La Place vestigingen in Nederland met elkaar in actie te laten komen voor kinderen met een spierziekte.

La Place heeft zich als maatschappelijk partner ten doel gesteld om al haar medewerkers bij de samenwerking te betrekken, alle vestigingen te stimuleren in actie te komen voor de stichting en Spieren voor Spieren een podium te bieden om haar boodschap richting de klanten van La Place te communiceren. Bart van den Nieuwenhof, managing director van La Place, is trots op deze verbintenis: “Gezondheid is een belangrijk thema voor La Place. We besteden in onze restaurants niet alleen veel aandacht aan veelzijdige en gezonde voeding, met dit soort initiatieven kunnen we onze klanten en medewerkers ook echt motiveren iets te doen voor degenen voor wie een goede gezondheid niet vanzelfsprekend is. Ik ben er trots op dat La Place zich mag inzetten om de kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte te verbeteren.”

Aandacht van heel Nederland

Ook Minke Booij, directeur Spieren voor Spieren, is erg blij met de samenwerking: “La Place kennen we al goed als hospitality partner bij de Spierathlon van de afgelopen jaren. Het is geweldig dat La Place een langdurig partnerschap met ons aangaat en met al haar medewerkers zoveel mogelijk geld gaat ophalen voor kinderen met een spierziekte. De verbintenis met La Place en de inzet van al haar vestigingen in Nederland, biedt ons de mogelijkheid om onze droom – een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte – te realiseren.”

 

Fotobijschrift: Vandaag ondertekenden Bart van den Nieuwenhof, managing director van La Place en Minke Booij, directeur van Stichting Spieren voor Spieren, het contract om de samenwerking tussen La Place en Stichting Spieren voor Spieren officieel te maken. 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs