Home Doneren Contact

Kick-off informatie bijeenkomst Wintertijd Challenge gepland op 6 juli

Inmiddels ligt de Spierathlon ruim twee weken achter ons en kunnen we terugkijken op een schitterende eerste editie van dit evenement. Voor diegene die de beelden nog niet hebben gezien verwijs ik graag door naar www.spierathlon.nl.

 

Door de Spierathlon is de communicatie de afgelopen periode omtrent de Wintertijd Challenge wellicht even iets minder geweest dan de afgelopen jaren maar dit betekent uiteraard niet dat wij stil hebben gezeten. Het platform is inmiddels 2015 proof gemaakt en de eerste challenges zijn alweer aangemeld. Om hier gezamenlijk een kick-off van te hebben en uiteraard om nog extra info te geven over de Wintertijd Challenge nodigen we je graag uit om maandag 6 juli bij ons langs te komen in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst willen wij jullie inspireren met een verhaal over de WTC en kunnen jullie met eigen ogen zien en horen waarom het zo ontzettend belangrijk is om ook deze Wintertijd Challenge weer volop in actie te komen. Daarnaast zullen wij het podium bieden aan de organisatoren van de T.O.G. on the beach Challenge in Scheveningen, zij zullen jullie meenemen in hun verhaal en ervaringen.

 

De kick-off vindt plaats in het gebouw waar Spieren voor Spieren is gevestigd in Amsterdam, Pand Zuid – Ijsbaanpad 9. Vanaf 18.00uur is iedereen welkom en we starten om 18.30 uur met het programma.

 

Zowel voor ervaren WTC organisatoren als voor nieuwe organisatoren is de kick-off bijeenkomst interessant en zeer nuttig om bij te wonen. Onder andere de volgende thema’s staan op het programma:

 

  • Inspirerend verhaal door een kind ambassadeur
  • De succesverhalen en succesfactoren van de afgelopen edities
  • Inspirerend verhaal door organisator T.O.G. on the beach Challenge
  • Presentatie (en uitleg) van de (nieuwe) event website
  • De (communicatie)planning richting eind oktober
  • Beschikbare promotiematerialen
  • Maak een kindje met spierziekte ambassadeur van jouw challenge
  • Kennismaking en delen van ervaringen met andere organisatoren

 

Aanmeldingen mogen worden gemaild naar wtchallenge@spierenvoorspieren.nl 

 

We zien je reactie graag tegemoet en hopen je op maandag 6 juli te zien hier in Amsterdam.

 

PS: Check ook onze FB (https://www.facebook.com/WintertijdChallenge?fref=ts) en onze Twitter (@wtchallenge)

Banner_sporten voor spieren

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs