Home Doneren Contact

Jaarverslag 2015

We blikken terug op een sportief en fondsenwervend 2015. Het was een prachtig en goed jaar voor Spieren voor Spieren. Met verschillende evenementen en acties zijn er geweldige bedragen verzameld die ons in staat hebben gesteld om maar liefst zes nieuwe onderzoeken te financieren! Dit naast 12 eerder goedgekeurde onderzoeken die in 2015 werden doorgezet.

Een van de belangrijkste hoogtepunten in 2015 was de start van het Duchenne Centrum Nederland. Een expertisecentrum waarin de kennis over de diagnose, de behandeling en de zorg bij deze ziekte gebundeld wordt.

Bijzondere momenten in het jaar waren natuurlijk wederom de Wintertijd Challenge en het gala. Maar er was in 2015 ook ruimte voor een nieuw sportevenement: de Spierathlon. Een fantastische dag met alleen maar winnaars waar we nog steeds met plezier op terugkijken. Dit jaar hebben we het succes zelfs weten te overtreffen!

Wat er verder allemaal gebeurde, lees je uitgebreid terug in ons jaarverslag.

Namens het gehele team willen we iedereen, partners, relaties, sponsors, donateurs, actievoerders én medici ontzettend bedanken voor hun inzet en bijdrage in 2015. Zonder jullie was het niet gelukt om zulke mooie stappen te maken. Een speciaal woord van dank is er ook voor “onze” topsport- en kind-ambassadeurs, die elke keer topprestaties leveren en zo bijdragen aan het succes van Spieren voor Spieren!

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs