Home Doneren Contact

Hockeyvereniging ‘t Spandersbosch

Hockeyvereniging ‘t Spandersbosch zet zich een jaar lang in voor Spieren voor Spieren. Ze hebben met een aantal mooie activiteiten al een prachtig bedrag van maar liefst 6.000,- euro opgehaald.

Joyce en Floris-2

De kick-off van het activiteitenjaar was tijdens de Wintertijd Challenge in oktober, waarbij alle leden een filmpje hebben ontvangen met een oproep tot actie. Daarnaast hebben alle jeugdleden polsbandjes van Spieren voor Spieren verkocht bij vrienden en familie en hebben ze een trainingssok ontworpen die verkocht wordt aan alle jeugdleden en senioren om Spieren voor Spieren ook zichtbaar te maken op het trainingsveld. Er wordt tevens zichtbaarheid gegeven aan Spieren voor Spieren langs het hoofdveld door middel van boarding.

_Y9A8419_Y9A8388

Afgelopen week is er een prachtig filmpje opgenomen met kind-ambassadeur Floris Behrens en topsport-ambassadeur Joyce Sombroek en zijn er een aantal hockeyshirts van het NL hockeyteam geveild. Met het filmpje wil Spabo awareness creëren onder de leden. Daarnaast wordt het filmpje ook gebruikt om clubs uit de regio te enthousiasmeren en motiveren om ook in actie te komen.

 

Ned XI-1_Y9A8417_Y9A8400

IMG_6285

 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs