Home Doneren Contact

Harry Wildeboer en Stijn Schraven lopen de Marathon des Sables

Van 3 tot 13 april gaan Harry Wildeboer en Stijn Schraven beide individueel meedoen aan de 30e editie van Marathon des Sables. Dit is een 7 daagse ultraloop, bestaande uit 6 etappes, van ongeveer 250 kilometer. Deze Marathon van het Zand wordt gelopen in de woestijn van Zuid-Marokko. De loop wordt beschouwd als de zwaarste voetrace ter wereld. De race is zelfvoorzienend, dat betekent dat iedere deelnemer zijn/haar eigen rugzak met eten, water, kleding en slaapzak meeneemt.

Het is ontzettend bijzonder dat deze 2 helden dit voor Spieren voor Spieren gaan doen. Allebei hebben zij op hun eigen manier betrokkenheid met Spieren voor Spieren en de strijd tegen spierziekte bij kinderen. Harry loopt in het bijzonder voor ons ambassadeur Marnix terwijl Stijn 2 leerlingen op zijn school heeft welke een spierziekte hebben en waarvoor hij zich dus gaat inspannen. Onlangs besteedde Hardenberg.nu aandacht aan deze loodzware actie. Bekijk hier het artikel http://bit.ly/1DMp0vl

Ook benieuwd naar het verhaal van deze mannen of wil je ze sponsoren voor deze “Toughest footrace on earth”? Neem eens een kijkje op de persoonlijke pagina van Harry.

 

 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs