Home Doneren Contact

Golfdag op de Lochemse Golf- & Countryclub ‘De Graafschap’ groot succes!

Golfen voor de eer en Spieren voor Spieren
Een dag in het teken van golfen, plezier én fondsen werven

Voor de 9e keer heeft op maandag 14 september op de Lochemse Golf- & Countryclub ‘De Graafschap’ een bijzonder golftoernooi plaatsgevonden. Golfen voor de eer én voor Spieren voor Spieren. De opbrengsten van deze dag gaan volledig naar Spieren voor Spieren en komt ten goede aan onderzoek naar spierziekten bij kinderen.

Middels de verkoop van flights en aansluitend een veiling is er een bedrag van €30.000,- opgehaald. De baan is ter beschikking gesteld door de Lochemse. De initiatiefnemers van deze golfdag zijn zes ondernemers, Autohaas Groep, WagenPlan Autolease, ABS Autoherstel B.V, Schaap advocaten & notarissen, ROBIN Software en Nico Huizing als onafhankelijk adviseur. In totaal kwamen er 22 bedrijventeams en ruim 80 deelnemers in actie. Onder de deelnemers waren ook veel topsportambassadeurs van Spieren voor Spieren aanwezig, waaronder Piet Schrijvers, Willy van de Kerkhof en Olga Commandeur.

Ron Vlaar en Thijmen Spijkerman

De 13-jarige Thijmen Spijkerman mocht samen met voetballer Ron Vlaar de cheque in ontvangst nemen. De trotse Thijmen vertelt: “Ik heb de spierziekte HMSN. Hierdoor worden mijn spieren steeds zwakker. Dat vind ik niet altijd even leuk, maar daardoor krijg ik wel de kans om regelmatig bij activiteiten, die voor Spieren voor Spieren georganiseerd worden aanwezig te zijn. Ik vind het bijzonder dat mensen geld inzamelen voor kinderen met een spierziekte. Dan ben ik super trots als ik weer een cheque in ontvangst mag nemen voor Spieren voor Spieren. De ontmoeting met Ron Vlaar vond ik ook erg tof.”

 

groepsfoto

Fotobijschrift: De deelnemers zijn klaar voor een schitterende dag. In het midden de aanwezige topsportambassadeurs van Spieren voor Spieren Piet Schrijvers, Willy van de Kerkhof en Olga Commandeur. 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs