Home Doneren Contact

Golfdag Lochem

Ruim 80 deelnemers golfen voor Spieren voor Spieren!

Op 12 september vond voor de tiende keer een bijzonder golftoernooi plaats. De Lochemse Golf & Countryclub ‘De Graafschap’ vormde het toneel voor het jaarlijkse evenement waarbij iedereen zich inzet voor het goede doel. De opbrengsten van deze dag gaan volledig naar Spieren voor Spieren en komt ten goede aan onderzoek naar spierziekten bij kinderen.

Middels de verkoop van flights en aansluitend een veiling, haalt een groep van ondernemers elk jaar geld op voor Spieren voor Spieren. Traditiegetrouw waren er onder de deelnemers een aantal voormalig topsporters en ambassadeurs van Spieren voor Spieren aanwezig. Dit jaar waren dat Ronald de Boer, Wieke Dijkstra, John van Lottum, Robert van der Horst, André Ooijer en Wieke Dijkstra.

Ook onze kind-ambassadeur Diede was aanwezig. Zij vertelde over haar leven met een spierziekte en haar rol als ambassadeur voor Spieren voor Spieren. Samen met Ronald de Boer nam ze na afloop een cheque met een totaalwaarde van € 40.000,- in ontvangst.chequeuitreiking Lochem

Wij willen alle deelnemers, de Lochemse Golf & Countryclub ‘De Graafschap’ en alle ambassadeurs van Spieren voor Spieren heel erg bedanken voor hun inzet bij alweer de 10e editie van deze golfdag!

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs