Home Doneren Contact

Golfdag Heelsum

Prachtige golfdag in Heelsum!

Op vrijdag 9 september werd in Heelsum voor de 6e keer gegolft voor kinderen met een spierziekte tijdens de Scholten Awater Spieren voor Spieren Golfdag. Deze golfdag wordt al zes jaar georganiseerd door Lionsclub Renkum en gesteund door Golfclub Heelsum en verschillende sponsoren.

Er werd niet alleen gegolft, maar je kon je ook opgeven voor een golfclinic onder leiding van PGA golfprofessional Michael Versteege en na afloop was er een borrel met aansluitend een diner. Tijdens het diner vertelde Marjolein Bolhuis-Eijsvogel, directeur van Spieren voor Spieren, waar we als Spieren voor Spieren voor staan en hoe we onze fondsenwerven voor kinderen met een spierziekte.

Ter afsluiting van deze mooie dag werden er bijzondere items geveild, waaronder een gesigneerd shirt van Joost Luiten, een prachtige zeefdruk van Herman Brood en nog vele andere items

Wij willen Lionsclub Renkum, Golfclub Heelsum, de verschillende sponsoren en alle deelnemers heel erg bedanken voor hun inzet bij alweer de 6e editie van deze golfdag!

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs