Home Doneren Contact

Geslaagde Spieren voor Spieren dag

Op zondag 6 september 2015 was het dan eindelijk zover, de jaarlijkse Spieren voor Spieren dag! Meer dan 350 gezinnen hebben genoten van een geweldige dag in de Efteling! De dromen van jong en oud kwamen uit. De jongsten genoten van het sprookjesbos en de waaghalzen vlogen in spectaculaire achtbanen langs draken en geesten. Het Efteling Theater was voor één dag omgetoverd tot het Spieren voor Spieren Home. De hele dag organiseerde Rocks ’n Rivers daar allerlei leuke activiteiten en spellen voor jong en oud. Het was tevens de plek om sprookjesbosfiguren te ontmoeten, geschminkt te worden, te genieten van de kunsten van ballonnenclowns en mee te schilderen aan het jaarlijkse kunstwerk.

Speciaal voor alle kinderen vond aan het eind van de middag een echte kinderpersconferentie plaats. Dé kans voor de kinderen om hun sporthelden te ontmoeten en al hun brandende vragen te stellen. Onder andere Spieren voor Spieren ambassadeurs  Ron Vlaar, Andre Ooijer, Barbara de Loor, Reinder Nummerdor en Minke Booij waren aanwezig.

De dag werd spetterend afgesloten met een VIP Aquanura watershow.  Een prachtige afsluiting van deze bijzondere dag!

Het was een enorm leuke dag met ongelofelijk veel stralende gezichtjes. We willen iedereen bedanken die er samen met ons zo’n mooi feest van heeft gemaakt!
Tot volgend jaar!

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs