Home Doneren Contact

Geslaagde Spieren voor Spieren Dag 2017

Op zondag 10 september 2017 was het dan eindelijk zover, de Spieren voor Spieren Dag! Dit jaar vormde de Apenheul de thuisbasis voor deze bijzondere dag, waar ruim 260 gezinnen met elkaar in contact konden komen, waar relaties met deze kanjers kennis konden maken en waar de Wintertijd Challenge organisatoren met elkaar konden sparren.

Bij de entree was onze enige echte Spieren voor Spieren mascotte Spiertje van de partij, die iedereen hartelijk welkom heette. Na veel geknuffel konden de kinderen genieten van een boordevol programma, zoals het beschilderen van een papier-maché aapje en het knutselen en bespelen van muziekinstrumenten. Bovendien konden de kinderen met een virtual reality-bril een hele andere wereld betreden. Naast alle spelactiviteiten, organiseerde Rocks en Rivers tevens een ontzettend leuke vossenjacht die door de hele Apenheul werd uitgezet.

In het prachtige dierenpark konden de kinderen allerlei soorten apen spotten. Van stoere gorilla’s tot vliegensvlugge doodshoofdaapjes. In het grote bos klommen en klauterde de nieuwsgierige aapjes om de kinderen heen. De kinderen die het een beetje spannend vonden, konden de apen ook op een afstandje bewonderen. De dag werd afgesloten met een verrassingsaapje bij de uitgang.

Het was een stralende dag met heel veel blije, geschminkte gezichtjes. We hebben ontzettend veel leuke reacties mogen ontvangen, waarvoor onze dank! Via deze weg willen we alle gezinnen, vrijwilligers, sponsoren, en (kind)ambassadeurs die zich voor de Spieren voor Spieren Dag hebben ingezet enorm bedanken. Wij zijn apetrots, want door jullie hebben wij deze dag mogelijk kunnen maken.

Hopelijk zien we jullie volgend jaar. We kijken er al naar uit!

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs