Home Doneren Contact

Geslaagde Spieren voor Spieren Dag 2016

Zondag 4 september 2016 was dan eindelijk de jaarlijkse Spieren voor Spieren Dag! Na vorig jaar de Efteling te hebben gehad, was het dit jaar de beurt aan Attractiepark Duinrell. Meer dan 200 gezinnen hebben kunnen genieten van een geweldige dag!

De dag begon met wat regen, maar toen de eerste gezinnen arriveerden was ook de zon van de partij. De lichte regenval gedurende de dag kon de pret echter niet drukken, want er waren talloze (sport)activiteiten en spellen, georganiseerd door Rocks ’n Rivers, voor zowel jong als oud. Zo konden er onder andere dekbedhoezen en auto’s worden beschilderd en was er een geweldig optreden van Yes-R.
14184468_1495210793828944_6332451731542878964_n

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Zomertheater was voor één dag omgetoverd tot het Spieren voor Spieren Home. Dit was de plek om elkaar te ontmoeten, geschminkt te worden, mee te werken aan het jaarlijkse kunstwerk en om met Spiertje op de foto te gaan.

Dit was niet het enige. Door de hulp van medewerkers van Duinrell en vrijwilligers konden de kinderen zelfs in de attracties. Dit is normaal gesproken niet altijd mogelijk vanwege de beperking van de kinderen, echter tijdens de Spieren voor Spieren Dag kunnen ook zij de attracties beleven.

De dag werd afgesloten met niemand minder dan Piet Paulusma die het weerbericht speciaal bij het Spieren voor Spieren Home kwam opnemen.

Kortom, een fantastische dag met heel veel blije en stralende gezichtjes. We willen alle gezinnen, vrijwilligers, sponsoren en bedrijven die zich hiervoor hebben ingezet enorm bedanken voor deze geweldige dag!

Tot volgend jaar!

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs