Home Doneren Contact

Geslaagd van ‘grijs naar geel’ diner

Ter gelegenheid van het 8ste lustrum werd gisteren het Van geel naar grijs-diner georganiseerd. Het diner was een plaatsvervanger voor het traditionele kerstdiner, dit jaar in een iets chiquere uitvoering.

Rond vijf uur kwamen de eerste Thêtanen en SER-leden binnendruppelen op de prachtige locatie, het ketelhuis. Bij een aantal was nog de verwarring met het Ketelhuis in Strijp maar rond half zes had iedereen de juiste plaats gevonden. Tim Aanhane als voorzitter van de lustrumcommissie en Pim van Loon als voorzitter van de SER hielden allebei eerst een speech. Onder andere over het goede doel waarvoor gekozen is dit lustrumjaar: Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte, een mooi doel voor een sportvereniging als Thêta. De opbrengst van de veiling die volgde was dan ook bedoeld voor dit goede doel. Met slechts een paar uur voorbereiding wisten Daniel Haug en Marijn Koops een zeer overtuigende veilingshow neer te zetten, inclusief de bijbehorende achtergrondmuziek en deuntjes. In totaal is er €1179,36 opgehaald op de avond! Een mooi bedrag waar we als lustrumcommissie zeker tevreden mee zijn. Na al dit spektakel werd het eindelijk tijd voor het diner wat zeker ook goed smaakte.

Tijdens dit lustrumjaar zal nog meer aandacht worden besteed aan Spieren voor Spieren. Dit alles om aan het einde van het jaar een mooie cheque te kunnen overhandigen aan Spieren voor Spieren en daarmee bij te dragen aan onderzoek dat wordt gedaan door Spieren voor Spieren.

 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs