Home Doneren Contact

Gazelle verrast kind-ambassadeur met e-bike

Sebastiaan Klarenbeek uit Harderwijk kan zijn geluk straks niet op. Hij krijgt namelijk een fonkelnieuwe Balance C7 HF van Bikeshop Urk cadeau. Sebastiaan heeft een spierziekte en met deze fraaie Balance C7 HF, hopen Spieren voor Spieren en Koninklijke Gazelle de familie te ondersteunen. Gazelle is sinds medio 2015 als maatschappelijk partner verbonden aan Stichting Spieren voor Spieren.

 “Veel mensen kunnen niet zonder hun fiets. In heel wat gezinnen is een fijne tocht op zondagochtend vaste prik, anderen gaan er graag met een fiets op uit om de dagelijkse boodschappen bij de supermarkt te halen. Als je fietst blijf je vitaal, heb je meer sociale contacten en doe je vaak de mooiste plekken in het land aan. Jammer genoeg is fietsen vanwege lichamelijke beperkingen niet voor iedereen weggelegd. Koninklijke Gazelle en haar dealers kunnen de beperking niet wegnemen, maar zijn wel in staat om een passende, stabiele fiets te ontwikkelen”, zegt Ferdi Ertekin van Koninklijke Gazelle.

Veilige e-bike

Voor Sebastiaan is de Balance C7 HF een prettig model. Deze nieuwe elektrische fiets heeft namelijk een extra lage en brede instapopening. Op- en afstappen en wegrijden gaat zo een stuk eenvoudiger, ook als mensen beperkt zijn in hun bewegingsvrijheid of een mindere conditie hebben. Daarmee is de Balance C7 HF een uitstekend en veilig model voor mensen die zich op de fiets misschien wat onzeker voelen. De speciale zittechnologie (ISP) zorgt ervoor dat alle e-bikers, ongeacht de lichaamslengte, ontspannen en comfortabel kunnen rondrijden. De Balance C7 HF heeft een soepele en lichte motor van Panasonic.

 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs