Home Doneren Contact

G.V.V.V. schenkt mooi bedrag

G.V.V.V. schenkt mooi bedrag aan stichting Spieren voor Spieren

Voorafgaand aan de topper op het Panhuis tussen G.V.V.V. en Kozakken Boys ontving Sten Weingärtner van stichting Spieren voor Spieren een cheque van 2.150 euro. Deze werd namens G.V.V.V. overhandigd door jeugdvoorzitter René van Maasakkers.

Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor ongeveer 20.000 kinderen in Nederland met een spierziekte die hen beperkt in alles wat ze willen en kunnen. Spieren voor Spieren helpt deze kinderen door mensen op te roepen om in actie te komen en gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren. Want wat is er mooier dan gezond zijn en lekker te kunnen sporten? Helaas is dat niet voor ieder kind vanzelfsprekend.

Samenwerking G.V.V.V. met Spieren voor Spieren

G.V.V.V. is vorig jaar een samenwerking aangegaan met de stichting, om iedereen binnen de vereniging te betrekken bij kinderen die niet of zeer beperkt kunnen sporten. Er is een jeugdsponsorcommissie in het leven geroepen. Het doel van deze commissie is om jeugdsponsors, oftewel Vrienden van de Jeugd, te vinden en enthousiast te maken, die Spieren voor Spieren helpt en tegelijkertijd de jeugd ondersteunt. Jeugdvrienden kunnen ondernemers, ouders of belangstellenden zijn. Er zijn diverse jeugdteams die gesponsord worden, waarbij een deel van het sponsorgeld bestemd is voor Spieren voor Spieren.

Daarnaast zijn gedurende de afgelopen periode samen met de jeugdteams allerlei activiteiten  georganiseerd ten bate van de stichting. Zo was er de paspoortenactie van Hoogvliet en de sponsoractie van Freek Wittenrood, de wedstrijdanalist van G.V.V.V. die de marathon van Rotterdam liep. De jeugd speelt dit seizoen met een speciaal voor G.V.V.V. ontworpen shirt, voorzien van het logo van Spieren voor Spieren.

Oliebollen

Een volgende actie binnen G.V.V.V. is alweer in voorbereiding: een oliebollenverkoop in december, waarvan een deel uiteraard bestemd zal zijn voor Spieren voor Spieren. G.V.V.V. hoopt ook volgend jaar weer een mooi bedrag bij elkaar te brengen voor dit goede doel.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs