Home Doneren Contact

Fitnessclub van het jaar verkiezing gaat van start!

De Verkiezing is begonnen!

Vandaag is de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing van start gegaan in alle gemeenten van Nederland. De strijd om de felbegeerde titel is nu losgebarsten en het stemmen kan beginnen. Breng nu een stem uit op uw favoriete fitnessclub en maak kans op mooie prijzen.  Wat dacht u van een tablet, luxe hotelovernachting of een wellnessdag voor 2 personen?

De verkiezing vindt plaats van 2 oktober 2014 tot en met 28 november 2014 in iedere Nederlandse gemeente. Per gemeente zijn er 2 winnaars: één met de hoogste gemiddelde cijfers en één met de meeste stemmen. Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen. De gemeentewinnaars gaan door naar de Finaleronde die plaats vindt van 7 januari tot en met 30 januari 2015. In de Finaleronde wordt gestreden om de provinciale titel en de landelijke titel ‘Fitnessclub van het Jaar’.


Opbrengst voor Spieren voor Spieren

Voor iedere stem waarbij toestemming gegeven wordt om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen wordt er door de verkiezing € 0,05 cent gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Mocht u ook per SMS stemmen, dan wordt hiervoor nog eens € 0,05 cent per SMS gedoneerd. De stichting Spieren voor Spieren zet zich in om spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen. Een extra reden om aan de verkiezing deel te nemen!

2014 10 02 Fitnessclub van het jaar

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs