Home Doneren Contact

Fit For Free Maatschappelijk Hoofdsponsor Spierathlon

Fit For Free en stichting Spieren voor Spieren gaan voor de tweede editie van de Spierathlon een intensieve samenwerking aan. Tijdens deze editie van de Spierathlon, een 1/8 triathlon voor kinderen met een spierziekte, nemen vanuit Fit For Free minimaal 75 teams deel. Ook organiseren alle clubs diverse activiteiten om zo veel mogelijk donaties op te halen voor de tweede editie van de Spierathlon op 4 juni aanstaande.

Ieder kind verdient spierballen
Tjeerd Barthen, directeur Fit For Free: “Wij zijn heel trots om Maatschappelijk Hoofdsponsor te zijn van de Spierathlon. De eerste teams zijn inmiddels samengesteld en er komen nog veel meer teams bij. Onze huidige campagne richt zich op het stellen van sportieve doelen. Daarom hebben we in iedere club een ‘Wall of Goals’ neergezet. Hierop kan iedereen zijn of haar sportdoel schrijven en zo wordt dat doel ook daadwerkelijk vastgelegd. Eén van de doelen voor medewerkers van Fit For Free is: spierballen kweken voor de Spierathlon. Door middel van verschillende sportieve activiteiten in de clubs halen we zo veel mogelijk sponsorgeld op voor Spieren voor Spieren. Specifiek voor een bijdrage aan de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht”.

Ook Marjolein Bolhuis-Eijsvogel, directeur Spieren voor Spieren, is erg blij met de samenwerking: “De koppeling is heel vanzelfsprekend. Iedereen verdient spierballen. Ook kinderen met een spierziekte. In de clubs van Fit For Free trainen dagelijks mensen hun spieren. De koppeling met de campagne ‘The Wall of Goals’ waarbij de Fit For Free medewerkers straks als doel hebben ’Spierballen kweken voor de Spierathlon’ maakt dat Fit For Free fantastisch past bij de Spierathlon, onze ambitie en ons motto ‘gezonde spieren voor zieke spieren’ versterkt. Een partnership als deze is voor ons heel belangrijk. Met de samenwerking hopen we mensen nog meer te kunnen motiveren om de komende maanden zelf ook spierballen te kweken voor de Spierathlon op 4 juni.”

Voor meer informatie www.spierathlon.nl

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs