Home Doneren Contact

Finale ronde “leukste sportvereniging van het jaar” gaat van start!!

 De verkiezing  van de Leukste Sportvereniging van het jaar loopt richting de finale!! De finaleronde vindt plaats van 9 september tot en met 30 september 2014. Ruim drie weken strijden alle gemeentewinnaars om de provincietitel en natuurlijk om de felbegeerde landelijke overwinning. Welke sporvereniging wordt verkozen tot De Leukste Sportvereniging van Nederland?

 

Vanaf vandaag kan iedereen weer op www.leukstesportvereniging.nl zijn/haar stem uitbrengen op zijn/haar favoriete sportvereniging!! Je kunt met je stem zelf ook mooie prijzen mee winnen zoals een tablet, wellnessdagen etc. 

 

De stemmen die in de eerste ronde zijn behaald, tellen in de finaleronde gewoon mee. Wel mag iedereen die al in de gemeenteronde heeft gestemd opnieuw zijn of haar stem uitbrengen in de finale. In de finaleronde telt het aantal stemmen voor 50% mee en ook de gemiddelde score telt voor 50% mee in de einduitslag.

Opbrengst voor Spieren voor Spieren

Voor iedere stem waarbij toestemming gegeven wordt om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen wordt er door de verkiezing € 0,05 gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Dit goede doel helpt in samenwerking met vele topsporters kinderen met een spierziekte. Voor alle sportverenigingen een extra belangrijke reden om veel stemmen te werven!2014 09 09 Leukste sportvereniging

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs