Home Doneren Contact

Fietsend door heel Nederland voor Spieren voor Spieren!

Na één hele week fietsen kon zaterdagmiddag na ontvangst in Geleen de balans worden opgemaakt. In totaal is er € 9388,50 opgehaald voor Spieren voor Spieren. Dit bedrag is bijeengebracht door de vier fietsers zelf, maar ook bij verschillende Laco accommodaties lag een mooie cheque klaar.

Deze week fietsten de heren Iwan Verloop, Frits Massee, Johan Dijkstra en Bert Mickers onder begeleiding van André Langens ruim 900 kilometer voor Spieren voor Spieren. Alle Laco accommodaties zijn bezocht, van Friesland tot Zeeland om te finishen in Zuid Limburg en overal werden de heren warm ontvangen, soms zelfs nog met een mooie cheque. Dit om meer aandacht te vragen voor spierziektes bij kinderen.

Spieren voor Spieren

Van het opgebrachte geld kan nog meer onderzoek worden gedaan naar de behandeling en genezing van spierziektes. Structureel worden onderzoeksprojecten financieel ondersteund, die kinderen weer uitzicht moet geven op een kansrijke toekomst.

 

Een warm onthaal bij de Laco accommodaties

Alle accommodaties hebben hun uiterste best gedaan om de heren feestelijk te ontvangen. Tijdens de eerste dagen van de tour was het enorm slecht weer, gelukkig konden de fietsers zich opwarmen in de zwembaden en sauna’s van de accommodaties. Laco medewerkers vingen de fietsers op als zijnde gastgezin. Ook hier zijn zij goed in de watten gelegd. Wielerclubs begeleidden de heren van de een naar de andere plaats.

Om geld in te zamelen zijn er verschillende activiteiten georganiseerd zoals een spinningmarathon, Survivors Run, rommelmarkt en nog veel meer. De betrokkenheid van de plaatsen waar de Lacotour is geweest was enorm groot. Dit blijkt wel uit het opgehaalde bedrag voor Spieren van Spieren van bijna € 9.500,-!

 

MS150629_finish_lacotour2015

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs