Home Doneren Contact

Even voorstellen: onze nieuwe Relatiemanager Kinderen & Topsporters!

Hoi allemaal!

Ik ben Mariëlle van Maurik, 27 jaar en ik woon in Baarn. Al sinds klein meisje ben ik actief in de turnsport. Eerst zelf als turnster en van daaruit ben ik doorgegroeid tot trainster op topsportniveau. Sport heeft dan ook altijd een grote plaats in mijn leven gehad.

Tijdens mijn HBO opleiding Sportmarketing heb ik in mijn derde jaar stage gelopen bij stichting Spieren voor Spieren. Ik heb mij hier vanaf dag één ontzettend thuis gevoeld. De missie om alle spierziekten bij kinderen te verslaan waarbij gezonde spieren ingezet worden voor zieke spieren was mij op het lijf geschreven. Een stichting waaraan ik mij ook na deze stage wilde blijven verbinden. Ik heb na die tijd onder andere nog geholpen bij het gala en de Spierathlon. Na de opleiding Sportmarketing heb ik Motorisch Remedial Teaching gestudeerd en ben ik aan de slag gegaan als speelbegeleider op het Speciaal Voortgezet Onderwijs.

Nu mag ik vol trots de functie als Relatiemanager Kinderen & Topsporters bekleden bij Spieren voor Spieren.  Ik kan jullie zeggen dat het goed voelt om weer ‘terug’ te zijn. Ik heb er zin in en wie weet tot snel!   

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs