Home Doneren Contact

Eerste campage Spieren voor Spieren groot succes!!

Het zit erop! De landelijke campagne van Spieren voor Spieren is afgerond. En wat hebben we van jullie veel steun, mooie reacties en donaties gehad. Graag willen we iedereen nogmaals hartelijk bedanken. Mede dankzij jullie is de campagne een groot succes geworden. We voelen ons gesterkt door iedereen die zich – op wat voor manier dan ook – heeft ingezet tijdens deze campagne. De support op bijvoorbeeld social media was hartverwarmend!

Daarnaast kreeg het verhaal van Guus, dat symbool staat voor alle kinderen met een spierziekte, ongelofelijk veel aandacht in de media. Zo waren we bijvoorbeeld te horen op de radio bij Radio538, 100% NL en NPO1. Maar ook op televisie en in de kranten is onze strijd opgevallen. Het TV-programma M stelde zelfs haar gehele tafel beschikbaar voor onze ambassadeurs! En ook bij RTL Boulevard was er aandacht voor kinderen met een spierziekte. Ook stond er in het AD een mooi interview met de ouders van Guus. We kunnen nog wel even doorgaan, zoveel aandacht was er. De kern is dat onze boodschap is gehoord: kinderen met een spierziekte hebben geen tijd te verliezen.

De campagne laat zien dat we samen ongelofelijk sterk staan. Samen zijn we processen aan het versnellen. Ondanks het coronavirus hebben we een ongelofelijk belangrijke eerste stap gezet om sneller diagnose en behandelingen voor kinderen met een spierziekte te krijgen. Naast Sven Kramer heeft ook Guus, onze 7-jarige kind-ambassadeur, een boodschap voor jullie: “Ik heb de spierziekte SMA, maar gelukkig krijg ik een behandeling. Daardoor kan ik nu zwemmen”, aldus Guus, die de hoofdrol speelt in onze prachtige campagnefilm. “Ik hoop dat alle kinderen met een spierziekte sneller een behandeling krijgen. Daar is heel veel geld voor nodig. Super bedankt dat jij ook helpt!”

Kortom, dankzij jullie hulp kunnen we doorpakken en processen versnellen. Houd onze website en social media in de gaten, want we willen jullie graag updaten met de concrete successen die we nu kunnen gaan boeken. Samen gaan we tot het uiterste om alle spierziekten bij kinderen te verslaan!

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs