Home Doneren Contact

Duurste voetbalelftal van Nederland komt in actie

Quote en Players United gaan voetballen voor Spieren voor Spieren! Een sterke selectie van Quote 500-leden neemt het in een uniek wedstrijdje op tegen een team van ex-profs. Hun doel: geld ophalen voor Spieren voor Spieren. Hun coach: Louis van Gaal.

Niet Messi, niet Ronaldo, maar jongens als Ewald Dudok, Gerard van der Horst en Ronald van de Laar behoren tot de selectie van het duurste team ooit. De selectie is bijna rond, maar Quote rekent op een team met een marktwaarde van toch minstens €2 miljard. Voor uw beeldvorming: dat is meer dan FC Barcelona en Real Madrid…samen.

Kenmerkend voor de jongens van Quote is de wil om te winnen. En de verwachting is dat de rijke Nederlanders vol voor het rendement gaan. De ex-profs, waaronder Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Gerald Vanenburg, Brian Roy, Sjaak Swart en Aron Winter en vele anderen, kunnen vertrouwen op hun talenten. Gaan de miljonairs het moeilijk krijgen? Dat gaan we zien op 24 september in het Olympisch Stadion in Amsterdam. En mochten ze het moeilijk krijgen, dan kunnen ze misschien wel een penalty kopen…  Mits de bedragen hoog zijn, zullen we daar vanuit Spieren voor Spieren in ieder geval niet heel moeilijk over doen.

Quote heeft een video gemaakt als teaser van het evenement, deze video kun je hier bekijken.  
Meer weten? Ga dan naar de website van Quote voor het gehele artikel. Zelfs het Algemeen Dagblad heeft over deze bijzondere wedstrijd gepubliceerd.

Wij wensen iedereen heel veel succes bij deze bijzondere wedstrijd! En hopen op een fantastisch bedrag!


Foto: Coco wordt geïnterviewd door Sander Schimmelpenninck, hoofdredacteur Quote. 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs