Home Doneren Contact

Danny Blind geeft startschot nachtelijke bootcamp

Amsterdam, 12 oktober 2015 – In de nacht van 24 op 25 oktober wordt er in het Olympisch Stadion van Amsterdam een Wintertijd Challenge voor Spieren voor Spieren georganiseerd. Doel van deze activiteit is om ’s nachts, tijdens het ingaan van de wintertijd, met zoveel mogelijk deelnemers te sporten en zo geld op te halen voor Spieren voor Spieren. Danny Blind geeft het startschot voor deze nachtelijke bootcamp. Dennis van der Geest verzorgt de muzikale omlijsting.

De Wintertijd Challenge is een jaarlijks fondsenwervend sportevenement van Spieren voor Spieren. In de nacht dat de wintertijd ingaat, wordt er op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland 1 uur en 1 seconde gesport om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. Nederlanders met gezonde spieren kunnen zelf een challenge initiëren of deelnemen aan een challenge bij hen in de buurt. In 2014 was de opbrengst maar liefst € 350.000,-.  Initiatiefnemers van de nachtelijke bootcamp in het Olympisch Stadion zijn het Frans Otten Stadion, Topsport Amsterdam en The Bootcamp Club.

Danny Blind

Als voormalig top sporter weet hij als geen ander hoe belangrijk spieren zijn. Dat is de reden dat hij zich verbonden heeft als ambassadeur en zijn gezonde spieren inzet voor zieke spieren. Danny verzorgt niet alleen het startschot voor de bootcamp in de nacht van 24 op 25 oktober, maar zal daarnaast ook actief deelnemen.

Bram de Caluwé

Potentiële deelnemers worden via Bram, een jongen van 6 met de spierziekte SMA Type 2, actief opgeroepen om mee te doen via een videoboodschap, die je hier kunt bekijken.

Programma en inschrijven

00.00 uur:           Dansen op de muziek van DJ Dennis van der Geest in het Frans Otten Stadion.
01.15 uur:           Welkomstwoord namens Spieren voor Spieren ambassadeur Danny Blind.
01:45 uur:           Rennend van het Frans Otten Stadion naar het Olympisch Stadion.
02.00 uur:           (Oude tijd): Start van de Wintertijd Challenge – bootcampen onder leiding van The                     Bootcamp Club.
02.01 uur:           (Nieuwe tijd): Einde van de Wintertijd Challenge @ Olympisch Stadion.
02.01 uur:           Start van het feest.
03.00 uur:           Afsluiting.

Inschrijven kan via www.wintertijdchallenge.nl/olympischstadion. Deelname kost € 15,- en via een persoonlijke sponsorpagina halen deelnemers sponsorgeld op bij familie, vrienden en kennissen.

Zet ook jouw gezonde spieren in voor zieke spieren.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs