Home Doneren Contact

Bravo ’99 haalt €1.350,- op

Bravo’99 speelt al jaren achtereen een volleybaltoernooi op de zaterdag tussen kerstmis en Nieuwjaar, dit keer was het op zaterdag 27 december in sporthal de Belleman in Dommelen. Een volleybaltoernooi waar meer dan 200 mensen uit de gehele regio aan deelnemen van ’s ochtends tot ‘s avonds laat.

Deze keer kreeg het toernooi een speciaal karakter. Er wordt niet gespeeld voor de clubkas van de volleybalvereniging maar de gehele opbrengst van het toernooi komt ten goede aan de stichting “Spieren voor Spieren”.

Aanleiding voor dit initiatief kwam van het bestuur van Bravo’99 met als directe aanleiding het overlijden in maart 2014 van een prominent volleyballid aan een spierziekte.

De Heren recreanten hadden de dag weer super verzorgt. Met een brunch en avond eten voor alle 20 teams. Gelukkig waren ze dit keer niet de oliebollen vergeten, en die werden ook gretig gegeten door alle aanwezigen.  De hele dag werd er weer volop gevolleybald door volleyballers en niet volleyballers en de sfeer zat er dit jaar weer goed in.

Wouter ter Brake (zoon van Hetty ter Brake) was ook de hele dag aanwezig als ambassadeur van spieren voor spieren. Hij vertelde dat hij een super dag had gehad, en leuk vond om mee te helpen met tellen.

s’ Avonds na de diner was het moment voor ons allemaal, wat heeft de actie opgeleverd.

€1350,-

De Cheque kreeg Wouter van Barry Bomer (voorzitter Bravo’99) en Wethouder Egbert Buiter (Gemeente Valkenswaard) uitgereikt.

Wij als volleybal vereniging zijn super trots dat we zo’n mooi bedrag mogen doneren aan spieren voor spieren, en hopen met dit bedrag dat kinderen met een spierziekte beter worden geholpen. Alle kleine beetjes helpen.

 

Oliebollentoernooi-1 Oliebollentoernooi-2

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs