Home Doneren Contact

Bijzondere challenges

Natuurlijk is iedere Challenge die georganiseerd wordt bijzonder , maar soms zijn er echter Challenges die extra bijzonder zijn. Vanwege het verhaal erachter of omdat de invulling ervan anders is dan anders. Zo wordt er een indrukwekkende Challenge georganiseerd voor Levi, hij heeft SMA Type1, gaat Texel van achter naar voren en bezoekt Ronald de Boer de Unit4 bedrijven Challenge waar de cheque van de totaalopbrengst van de Wintertijd Challenge wordt overhandigd.

Bootcamp voor Levi

Harm en Petra Deckers komen tijdens de Wintertijd Challenge in actie voor hun zoontje Levi. Op 14 maart jl. kregen zij het verschrikkelijke bericht te horen dat hun vrolijke en goedlachse zoontje Levi de spierziekte SMA (Spinale Musculaire Atrofie)  type 1 heeft. SMA is een progressieve erfelijke spierziekte waar helaas nog weinig over bekend is en waar nog geen medicijnen voor zijn. In 2011 heeft Stichting Spieren voor Spieren een expertisecentrum op het gebied van de spierziekte SMA weten te realiseren. Harm en Petra richten hun actie op de inzameling van geld om verder onderzoek naar SMA te stimuleren.

Massale finish op Texel

Er is geen massale start, maar een massale finish om 3.05 uur op Texel. De deelnemers, hardlopers, mountainbikers en wandelaars, worden eerst gehuldigd, ontvangen hun medaille en vervolgen dan hun route naar het beginpunt. Het parcours wordt dus andersom afgelegd. Een zeer creatieve invulling van het Wintertijd Challenge thema.

Unit4 Bedrijven Challenge

UNIT4 is trotse aanvoerder van Spieren voor Spieren en organiseert diverse Wintertijd Challenge evenementen bij haar verschillende kantoorpanden:

Ronald de Boer, al vanaf de oprichting ambassadeur van Spieren voor Spieren, is deze nacht aanwezig en gaat al deze activiteiten begeleiden. Na afloop neemt hij het totaalbedrag dat alle deelnemers van de ruim 140 challenges door heel Nederland bij elkaar hebben gesport tijdens de Wintertijd Challenge in ontvangst. Genoeg ingrediënten dus om de landelijke media warm te krijgen om langs te komen. Q-music is er in ieder geval bij. Zij sturen een reporter om live verslag te doen van de sportieve verrichtingen van de Unit4 deelnemers.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs