Home Doneren Contact

4×4 Run Reeuwijkse Hout

Op zaterdag 11 april organiseert Tafelronde 158 Bodegraven haar eerste 4×4 Run in de Reeuwijkse Hout. Teams van vier sportieve familieleden, gezellige vrienden of enthousiaste collega’s leggen in estafettevorm een off-road hardloopparcours af van steeds vier kilometer.

De 4×4 Run is een hardloopevenement over vier verschillende ondergronden, gras, zand, grind en asfalt en loopt dwars door het natuur en recreatiegebied de Reeuwijkse Plassen. Start en finish zijn bij de surfschool. Het evenement begint zaterdag 11 april om 11.00 uur, waarna het startschot om 12:00 uur gegeven zal worden. Naast het feit dat elk team natuurlijk strijd voor een mooie en snelle tijd is elk team ook verantwoordelijk voor sponsoring van hun eigen prestatie. Op de evenementenwebsite, www.4x4run.nl , kan iedereen een donatie aan zijn favoriete team doen en daarnaast een sportieve boodschap achterlaten. De opbrengsten gaan naar Spieren voor Spieren.

De organisator is Tafelronde 158 Bodegraven. Deze Bodegraafse serviceclub van mannen tot 40 jaar is in 1982 opgericht en heeft in het verleden meerdere succesvolle fondsenwervende activiteiten georganiseerd. Voorzitter van de servicecommissie Tom Smit: “Wij hebben recent drie keer een zeer succesvol Dorpgolf in Bodegraven georganiseerd. Met deze 4×4 Run menen wij een mooi vernieuwend evenement te hebben gekozen om aan Spieren voor Spieren een gevulde cheque te kunnen uitreiken”.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs