Home Doneren Contact

FC Emmen

Voetbalclub FC Emmen steunt Spieren voor Spieren als sportief partner. Met een mooie plek voor Spieren voor Spieren op het uit-shirt van FC Emmen, maar zeker ook met diverse acties die FC Emmen gaat organiseren, steunen zij alle kinderen met een spierziekte.

Minke Booij, directeur Spieren voor Spieren: “Samen kunnen we dit seizoen een sterke vuist maken voor kinderen met een spierziekte. Spieren voor Spieren is ontstaan vanuit topsporters en dus past deze samenwerking helemaal in ons DNA. Topsporters weten als geen ander hoe belangrijk een goed functionerend lichaam is voor het leveren van topprestaties. Dat de gezonde spieren van FC Emmen zich nu in gaan zetten voor de zieke spieren van kinderen is fantastisch. Het is ongelofelijk belangrijk dat een club als FC Emmen maatschappelijk betrokken is. Alleen samen kunnen wij kinderen helpen om spierziekten te verslaan.”

Het verzorgingsgebied en fans van FC Emmen worden betrokken bij de samenwerking met Spieren voor Spieren. Zo staat de wedstrijd op 20 april tussen FC Emmen – FC Utrecht volledig in het teken van Spieren voor Spieren waarbij €1,- per verkocht ticket gedoneerd zal worden. Daarnaast staat een benefietconcert op de agenda en een veiling waarbij onder andere wedstrijdshirts geveild worden.

Op zondag 10 maart 2019 zal er een kick-off bijeenkomst georganiseerd worden waarbij alle maatschappelijke partners en sponsors van FC Emmen uitgenodigd worden. Gedurende de rest van het seizoen zullen er meer initiatieven georganiseerd worden door FC Emmen en Spieren voor Spieren. Joris zal als ambassadeur bij zoveel mogelijk van deze prachtige acties aanwezig zijn.

Logo FC Emmen

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs
Volg ons
Copyright © 2021 Spieren voor Spieren

IBAN DONATIES EN ACTIES: NL36INGB0000033322
IBAN FACTUREN: NL91INGB0008223303