Home Doneren Contact
Volg ons via

Wintertijd Challenge

Ga jij de uitdaging aan?

In de nacht van 27 op 28 oktober 2018 zal de 8e editie van de Wintertijd Challenge plaats. Tijdens het teruggaan van de klok van zomertijd naar wintertijd wordt er op meer dan 100 locaties in Nederland gesport om geld in te zamelen voor de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum. Organiseer zelf een challenge met jouw sportschool, sportvereniging of bedrijf of neem deel aan een challenge bij jou in de buurt!

Wintertijd Challenge 2017

Op vele locaties door heel Nederland is er in de nacht van 28 op 29 oktober 2017 gesport voor kinderen met een spierziekte. De Wintertijd Challenge is een jaarlijks fondsenwervend sportevenement van Spieren voor Spieren. In de nacht dat de wintertijd ingaat, wordt er op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland 1 uur en 1 seconde gesport om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. Nederlanders met gezonde spieren kunnen zelf een challenge initiëren of deelnemen aan een challenge bij hen in de buurt. Ruim 1500 mensen hebben zich deze nacht ingezet voor kinderen met een spierziekte en hebben in totaal €197.388,- ingezameld.

Deelnemers aan deze sportnacht kwamen voor één keer ’s nachts hun bed uit. Hiermee hebben ze gehoor gegeven aan de oproep van Bram de Caluwé, een jongen van 8 met een spierziekte. Zijn ouders, evenals duizenden andere ouders van kinderen met een spierziekte komen 365 dagen per jaar ‘s nachts hun bed uit om hun kind te draaien of te helpen bij het hoesten, omdat het kind dat zelf niet kan.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs
Volg ons
Copyright © 2018 Spieren voor Spieren

IBAN DONATIES EN ACTIES: NL36INGB0000033322
IBAN FACTUREN: NL91INGB0008223303