Home Doneren Contact

Wintertijd Challenge

Ga jij dit jaar de uitdaging aan?

In het weekend van 27 en 28 oktober 2018 vindt de 8e editie van de Wintertijd Challenge plaats. In dit weekend krijgen we allemaal een uurtje ‘extra’ vanwege het teruggaan van de klok van zomer- naar wintertijd. Op meer dan 100 locaties in Nederland wordt in dit uur gesport om op deze manier een steentje bij te dragen om alle kinderen met een spierziekte in beweging te brengen. Zet jij je samen met vele anderen tijdens de Wintertijd Challenge in voor kinderen met een spierziekte? 

Ja, ik doe mee!

Trap samen met Spieren voor Spieren de winter af! Dit kan op twee manieren: organiseer zelf een challenge met jouw sportschool, vereniging of bedrijf of neem deel aan een challenge bij jou in de buurt. Je kan ’s nachts meedoen, maar ook overdag gedurende het hele weekend. Ga snel naar www.wintertijdchallenge.nl en doe mee!

De Wintertijd Challenge: een oproep van Bram!

De Wintertijd Challenge is een jaarlijks initiatief van Spieren voor Spieren. In het weekend dat de wintertijd ingaat, wordt er op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland 1 uur en 1 seconde gesport om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. Alle deelnemers van de Wintertijd Challenge hebben hiermee gehoor gegeven aan de oproep van Bram de Caluwé, een jongen van 8 met een spierziekte. Zijn ouders, evenals duizenden andere ouders van kinderen met een spierziekte komen 365 dagen per jaar ‘s nachts hun bed uit om hun kind te draaien of te helpen bij het hoesten, omdat het kind dat zelf niet kan.

In 2017 hebben ruim 1500 deelnemers zich ingezet voor kinderen met een spierziekte en is in totaal €197.388,- ingezameld!

Ga voor meer informatie naar: www.wintertijdchallenge.nl

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs
Volg ons
Copyright © 2019 Spieren voor Spieren

IBAN DONATIES EN ACTIES: NL36INGB0000033322
IBAN FACTUREN: NL91INGB0008223303