Home Actueel Over Spieren voor Spieren Vrijwilligers Voor kids
Volg ons via

Hilversum City Run

Op zondag 2 april 2017 vindt de 14e editie van de Hilversum City Run plaats. Tijdens de vorige editie hebben ruim 10.000 lopers hun gezonde spieren ingezet voor kinderen met zieke spieren. Van jong tot oud renden door de straten van Hilversum en liepen uiteindelijk een schitterend bedrag bij elkaar. 

 

Speciaal voor jonge sportievelingen vindt op zondag 2 april 2017 de Bink Kids Run plaats. De Bink Kids Run is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. De afstand is 1.500 meter.

Het leukste onderdeel van de Hilversum City Run is natuurlijk de Bink Family Run. Want wie wil er nu niet met zijn ouders, kind, opa, opa, tante, oom, nicht of neef de snelste familie worden. Iedereen kan meedoen en zelfs de kinderwagen of de rolstoel mag mee op het parcours!

De serieuze en getrainde hardloper kunnen deelnemen aan de 5- of 10 km loop.

Wij zijn als Spieren voor Spieren al 7 jaar lang het trotse goede doel van dit prachtige loopevenement met inmiddels meer dan 10.000 deelnemers. De opbrengst van de Hilversum City Run gaat naar de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het Wilhelmina Kinderziekenhuis te Utrecht.

Heb jij een passie voor hardlopen en wil je daarnaast ook nog een goed doel steunen? Dan is de Hilversum City Run echt wat voor jou! Schrijf je nu in via www.hilversumcityrun.nl en start zelf een sponsoractie op www.sportenvoorspieren.nl.

hilversum_city_run 2015

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs
Volg ons
Copyright © 2017 Spieren voor Spieren - IBAN: NL36INGB0000033322