Home Actueel Over Spieren voor Spieren Vrijwilligers Voor kids
Volg ons via

Laco Recreatie

5Laco Recreatie beheert en exploiteert sportaccommodaties met een breed aanbod aan sport- en vrijetijdsactiviteiten. Zo’n veertig sport- en vrijetijdscentra in heel Nederland vallen onder de Laco-vlag. Laco Recreatie en Spieren voor Spieren zijn in 2013 een driejarig maatschappelijk partnerschap aangegaan.

Voor ieder behaald zwemdiploma doneert Laco een vast bedrag aan Spieren voor Spieren. Daarnaast zet Laco zich in heel Nederland middels zijn verschillende accommodaties op sportieve wijze in om geld in te zamelen voor onderzoek naar spierziekte bij kinderen. Zo wordt bij een groot deel van de sportaccommodaties een Wintertijd Challenge georganiseerd en vindt jaarlijks in juni de Laco Tour plaats, een unieke fietstocht langs alle Laco accommodaties.

“De Laco sportcentra  zijn al jaren een sportieve ontmoetingsplek voor kinderen.”  aldus Bert Lavrijsen, directeur van Laco. “Denk daarbij aan zwemlessen en schoolgymnastiek. Net als Spieren voor Spieren staat bewegen en het kind centraal bij ons waardoor we veel raakvlakken hebben. We zijn dan ook blij dat we door deze samenwerking een bijdrage aan dit goede doel kunnen leveren”.

Kijk voor meer informatie over Laco Recreatie op http://www.laco.eu.

Laco+sportief 2004 fc

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs
Volg ons
Copyright © 2018 Spieren voor Spieren

IBAN DONATIES EN ACTIES: NL36INGB0000033322
IBAN FACTUREN: NL91INGB0008223303