Home Doneren Contact

Wat doet Spieren voor Spieren?

Niet alle kinderen kunnen onbezorgd rennen, spelen en sporten. Stichting Spieren voor Spieren wil daarom alle spierziekten bij kinderen verslaan!

Onderzoek
Hiervoor is er veel onderzoek nodig. Onderzoek naar hoe spierziekten ontstaan bijvoorbeeld. Wat spierziekten precies zijn en hoe we vervolgens alle spierziekten bij kinderen kunnen verslaan.

Snellere diagnose en behandeling 
Spieren voor Spieren maakt mogelijk dat kinderen met een spierziekte sneller een diagnose en behandeling krijgen. Dit kan Spieren voor Spieren niet alleen. Zij doet dit door kennis, kracht en mensen samen te brengen.

Activiteiten
Daarnaast organiseert Spieren voor Spieren ook te gekke activiteiten voor kinderen met een spierziekte en hun gezin. Zo hoeven ze even niet te denken aan wat niet lukt of niet kan. Al doen kinderen met een spierziekte dat eigenlijk nooit! Zij kijken altijd naar wat er wel kan en dat maakt hen heel bijzonder!

En daar is geld voor nodig 
Om hier voor te kunnen zorgen heeft Spieren voor Spieren geld nodig. Samen met de kinderen met een spierziekte, onze ambassadeurs en vrienden uit de topsport, medische specialisten en partners zoals bedrijven, vraagt Spieren voor Spieren aandacht voor kinderen met een spierziekte. Samen zorgen we ervoor dat mensen beter begrijpen wat een spierziekte is en waarom er veel geld nodig is voor snellere diagnose en behandeling. Door het organiseren van verschillende (sportieve) evenementen probeert Spieren voor Spieren zoveel mogelijk geld op te halen.

Kom ook in actie!
En wist je dat dat jij zelf ook geld op kan halen voor Spieren voor Spieren? Benieuwd hoe dat kan? Kijk dan gauw hier voor de Spieren voor Spieren inspiratielijst.

Samen gaan we tot het uiterste om spierziekten bij kinderen te verslaan.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs