Home Doneren Contact

Wat doet Spieren voor Spieren?

Stichting Spieren voor Spieren wil dat alle kinderen onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Alleen als je een spierziekte hebt, is dit best moeilijk. Daarom verdienen deze kinderen extra spierballen.

Om kinderen spierballen te kunnen geven is er veel onderzoek nodig. Bijvoorbeeld hoe spierziek­ten ontstaan, wat spierziekten precies zijn en hoe alle kinderen met een spierziekte beter kunnen worden. Spieren voor Spieren wil graag zorgen voor de beste zorg, de beste behandeling en de beste hulpmiddelen. En ook zorgen voor blijdschap voor de kinderen en hun families. Zodat ze soms even niet hoeven te denken aan alles wat niet lukt of kan.

Om hiervoor te kunnen zorgen heeft de stichting geld nodig. Samen met medisch specialisten, (top)sporters en partners (= bedrijven die meedenken), probeert de stichting heel veel aandacht aan kinderen met een spierziekte te geven. Zodat mensen beter begrijpen wat een spierziekte is en waarom er geld nodig is voor onderzoek. Door het organiseren van verschillende (sportieve) evenementen probeert Spieren voor Spieren zoveel mogelijk geld op te halen.

wat doet spieren voor spieren kids

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs
Volg ons
Copyright © 2021 Spieren voor Spieren

IBAN DONATIES EN ACTIES: NL36INGB0000033322
IBAN FACTUREN: NL91INGB0008223303