Home Doneren Contact

Teambuilding SvS Battle

Teambuilding voor Spieren voor Spieren
Teambuilding met uw bedrijf of afdeling en tegelijk Spieren voor Spieren steunen? Dat kan middels de Spieren voor Spieren Battle van onze partner Rocks & Rivers.

Naast fun en teambuilding, is het doel om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Een deel van de kosten wordt afgedragen aan Spieren voor Spieren en daarnaast kan er door een spel geld verdiend worden voor Spieren voor Spieren.

Door het spelen van dit interactieve spel, wordt u op een ongedwongen, leuke manier uitgedaagd om zo veel mogelijk punten te behalen voor de eindscore. Er zijn in totaal 24 opdrachten die vallen onder verschillende competenties. De competenties zijn: creativiteit, samenwerking, communicatie, vertrouwen, kennis en sportiviteit.

Sponsoractie voor stichting Spieren voor Spieren
Bij iedere activiteit kunnen teams punten halen tot een maximum van 10 punten per activiteit. Hoe meer opdrachten en hoe meer punten de teams scoren hoe meer geld er voor het goede doel behaald wordt.

Alle punten van alle teams worden bij elkaar opgeteld. Het bedrijf bepaalt zelf het bedrag per punt wat ze aan het onderzoek van Spieren voor Spieren willen bijdragen.

Aan het eind wordt er, naast een fles champagne, een cheque met het opgehaalde bedrag overhandigd aan het winnende team en dus ook aan Spieren voor Spieren.

Globaal Tijdschema Spieren voor Spieren battle
13.00 uur : Ontvangst & briefing
13.30 uur : Start Spieren voor Spieren Battle.
15.00 uur : Pauze.
15.30 uur : Vervolg Spieren voor Spieren Battle.
17.00 uur: Afsluiting en prijsuitreiking. Mogelijkheid tot borrel, BBQ, buffet of diner.

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten op de website van Rocks & Rivers

SvS battle

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs