Home Doneren Contact
Volg ons via

Gala

Jaarlijks organiseren we het Spieren voor Spieren Gala. Op deze avond zetten we ons samen met mensen uit de sportwereld, het bedrijfsleven en de medische wereld in voor kinderen met een spierziekte.

Geniet samen met uw gasten van een heerlijk diner en een spetterend entertainmentprogramma. Topartiesten als Jan Smit, Glennis Grace, Nick & Simon, Youp van ’t Hek en Karin Bloemen hebben in de afgelopen jaren geweldige optredens verzorgd. Het belooft wederom een avond vol muziek, humor en spektakel te worden. Eén van de hoogtepunten is elk jaar weer de veiling waarmee heel veel geld wordt ingezameld voor kinderen met een spierziekte. Veilinghuis Christie’s gaat prachtige veilingstukken variërend van sportclinics, kunstwerken tot unieke arrangementen afhameren.

Het Spieren voor Spieren Gala is dé gelegenheid om jouw relaties uit te nodigen voor een geweldige avond en om je gezamenlijk in te zetten voor kinderen met een spierziekte. Voor €4.950,- excl. BTW reserveer je een gala tafel voor 10 personen, of voor 8 personen en een topsporter met zijn of haar partner. Je kunt een tafel reserveren door te mailen naar Bouwe de Vlaming via bouwe@spierenvoorspieren.nl of bel 020-2611782 voor meer informatie.

Wij kijken uit naar jouw komst!

FS2_2791

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs
Volg ons
Copyright © 2018 Spieren voor Spieren

IBAN DONATIES EN ACTIES: NL36INGB0000033322
IBAN FACTUREN: NL91INGB0008223303