Home Doneren Contact

Personen

Zelf een actie organiseren

Acties zijn er in alle soorten en maten. Denk aan een estafetteloop, fietstocht, sponsorloop, jubileumviering, loterij, veiling, of kijk in onze evenementenkalender voor meer voorbeelden. Iedere bijdrage en inzet wordt enorm gewaardeerd. Wil jij ook een actie organiseren waarbij gezonde spieren ingezet worden voor zieke spieren? Klik hier om je actie aan te melden of stuur een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Landelijke acties: hardlopen, zwemmen en fietsen

Gedurende het jaar worden er een aantal zeer mooie, uitdagende en terugkerende acties georganiseerd vanuit derde partijen voor Spieren voor Spieren waar je aan kunt deelnemen. Ervaar het gevoel om met 40.000 andere deelnemers door de straten van Amsterdam en Zaandam te rennen tijdens de Dam tot Damloop op zondag 23 september 2018 of zwem 1,2 of 2 kilometer door Utrecht tijdens de SingelSwim Utrecht op zondag 17 juni 2018.

Ruim jij op voor Spieren voor Spieren?
Buiten het organiseren van actie voor Spieren voor Spieren kun je ook in actie komen door tweedehands spullen te verkopen via goedomtedelen.nl. Je kunt dan een deel van de opbrengst schenken aan Spieren voor Spieren!

Goedomtedelen.nl is een nieuwe koop- en verkoopsite van gebruikte spullen. De site is uniek, want verkopers delen een percentage (zelf te kiezen tussen 1-100%) van hun opbrengst met een goed doel dat is aangesloten bij goedomtedelen.nl. Spieren voor Spieren is daar één van!

Veilige koop en verkoop
Goedomtedelen.nl is volledig gericht op particulieren en er wordt een derdenrekening gebruikt. Het geld dat de koper betaalt staat op deze rekening tot het gekochte product is ontvangen. Daarna wordt het geld aan de verkoper overgemaakt. Het is daardoor voor de consument veiliger om te kopen en te verkopen

Start vandaag nog met opruimen, wat (ver)koop jij?

Shoppen voor Spieren

Shoppen voor Spieren voor Spieren, een gemakkelijke manier om een bijdrage te leveren zonder dat jij hiervoor iets hoeft te betalen. Je bestelt je aankoop niet rechtstreeks bij de webwinkel zelf, maar via doelshoppen.nl. Een gedeelte van het bedrag dat je besteedt wordt aan ons gedoneerd als je op de website kiest voor Spieren voor Spieren. Je betaalt niet meer dan je direct zou betalen en het is volledig veilig. Winkels als Zalando, Bol.com, Wehkamp en Hema doen mee! Klik hier om te kijken wat je allemaal kunt shoppen voor Spieren voor Spieren!

Doe mee aan een actie of steun een actie

Het gehele jaar worden er diverse sportieve evenementen en acties georganiseerd voor Spieren voor Spieren. Kijk op www.sportenvoorspieren.nl en zie in 1 oogopslag welke evenementen en acties er de aankomende periode worden georganiseerd. Daarnaast heb je hier de mogelijkheid om je eigen actiepagina te starten en zodoende ook in actie te komen voor kinderen met een spierziekte.

Doneer

Met jouw donatie maak je verder onderzoek naar spierziekten mogelijk. Doneren kan op diverse manieren, eenmalig of structureel. Klik hier voor ons formulier.

Periodiek schenken

Als je ons voor een langere periode wilt steunen, kan dat heel voordelig via een onderhandse overeenkomst. Het schenkingsbedrag van een periodieke schenking is jaarlijks volledig aftrekbaar van de belasting onder bepaalde voorwaarden:

  • De schenking dient te worden vastgelegd in een overeenkomst voor minimaal vijf achtereenvolgende jaren;
  • De schenking dient in vaste termijnen plaats te vinden met ieder jaar hetzelfde totaalbedrag. Je kunt in de overeenkomst zelf aangeven welk bedrag je wilt schenken en in welke termijnen.

Neem voor meer informatie contact op met Brenda van Gaal. 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs