Home Doneren Contact
Profiel
Naam
Teun Cremers
Geboortedatum
25-10-2005
Woonplaats
Reusel
Spierziekte
Multi Minicore Myopathie

Teun Cremers

Ik ben Teun Cremers, ik ben 16 jaar en woon met mijn ouders, zusje en drie honden in het mooie dorp Reusel.

Vanaf mijn vierde verjaardag kreeg ik allemaal lichamelijke klachten. Dan kom je in de medische molen en krijg je allemaal onderzoeken. Uitslag: aandoening aan de spieren, maar men kan het twaalf jaar later nog steeds geen naam geven. Vanaf mijn zevende jaar gebruik ik een elektrische rolstoel.

Ik volg de opleiding vmbo gemengde leerweg bij onderwijscentrum Leijpark in Tilburg. Deze school zit gekoppeld aan een revalidatiecentrum, waar ik mijn therapie volg. Een aantal jaar geleden heb ik tijdens een sportdag op deze school kennis gemaakt met elektrisch rolstoelhockey. Ik vond dit toen geweldig en ben meteen gaan kijken bij een vereniging. Momenteel speel ik al drie jaar bij de GP Bulls in Eindhoven.
Een andere hobby van mij is 3D printen. Dit doe ik al een aantal jaar. Ik maak vooral dingen die voor mij (en anderen) het leven makkelijker maken, bijvoorbeeld een bekerhouder voor aan een rolstoel.

Ik ben al heel wat jaren kind-ambassadeur voor Spieren voor Spieren, je maakt zo hele leuke dingen mee en blijft goed op de hoogte van nieuwe onderzoeken naar medicijnen.

 


Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs