Home Doneren Contact
Profiel
Naam
Nina Jansen
Geboortedatum
07-09-2001
Woonplaats
Bladel
Spierziekte
Polyneurophatie (HNPP)

Nina Jansen

Hey! Ik ben Nina Jansen.

Vanaf mijn 11e weten we dat ik de spierziekte HNPP heb waardoor ik sneller moe word dan andere leeftijdsgenoten. Ondertussen heb ik dit geaccepteerd en maak ik de leukste dingen mee dankzij Spieren voor Spieren! Hierdoor kan ik soms vergeten dat ik wat minder kan dan de rest. Door Spieren voor Spieren krijg ik soms het gevoel alsof ik alles (of toch ten minste heel veel) kan, haha.

Natuurlijk kan ik niet met alles meedoen wat mensen om me heen wel doen en ik weet dat een intensieve sportcarrière er nooit in gaat zitten, maar er zijn genoeg dingen die ik wel kan. Zo vind ik het (net als mijn vader) ontzettend leuk om foto’s te maken. Ondertussen werk ik ook met plezier aan de site van Team4Nina en zorg ik ervoor dat er amuserende teksten op onze sociale media verschijnen.

Het is geweldig dat Spieren voor Spieren mij de kans geeft om op een leuke manier bezig te zijn met mijn spierziekte. Misschien kan ik beter zeggen dat ze ervoor zorgen dat ik er juist niet mee bezig hoef te zijn. In ieder geval niet op een negatieve manier.

Waar ik enorm veel plezier uit haal is de Spierathlon. Hier ontstond echt het team achter Team4Nina. Ik kan met trots zeggen dat we de afgelopen 2 jaar een ontzettend gezellige groep hebben gehad om de dag mee te beleven. Ook dit jaar gaan we er weer voor om met een prachtig team over de finish te gaan!

Ik denk dat ik mezelf wel een echte doorzetter kan noemen, ik zal nooit zomaar nee zeggen voor ik het eerst 20x geprobeerd heb. Het komt erop neer dat ik alles eruit wil halen wat erin zit. Accepteer wat je niet kan en geniet van wat je wel kan, that’s the spirit!

 


Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs
Volg ons
Copyright © 2021 Spieren voor Spieren

IBAN DONATIES EN ACTIES: NL36INGB0000033322
IBAN FACTUREN: NL91INGB0008223303