Home Doneren Contact
Profiel
Naam
Milan Altena
Geboortedatum
24-12-2004
Woonplaats
Zutphen
Spierziekte
FSHD

Milan Altena

Mijn naam is Milan Altena en ik heb FSHD. Ik kan niet heel ver lopen en ik kan niet met alle sporten en onderdelen van gym meedoen. Ik ben ook best snel moe. Door de FSHD kon ik ook geen saxofoon of trombone spelen wat ik wel graag wilde. Nu speel ik es bas en dat vind ik ook erg leuk.

Ik heb als Feyenoord fan twee sporthelden. Dirk Kuyt en Robin van Persie, die vind ik allebei erg goed.

Mijn hobby’s zijn es bas spelen bij een jeugdorkest, daarnaast zit ik op scouting en op zwemmen. Ik vind het ook erg leuk om buiten te spelen en te voetballen met mijn vriendjes.

Spieren voor Spieren doet heel veel leuke dingen voor mij. Ik ben afgelopen jaar naar Ouwehands Dierenpark Rhenen geweest en ik mocht tijdens de Ferrari dag rijden in een Ferrari en vliegen in een militair vliegtuig. Ook ben ik bij een sponsorbijeenkomst geweest en heb een hele lieve brief gekregen van Truus en Louis van Gaal. Ik heb daarnaast een cheque in ontvangst genomen bij de Golfbaan in Lochem en ik ben ook nog in die hele koude ijshal geweest naar het NK schaatsen.

Maar Spieren voor Spieren heeft ook heel veel geld gegeven voor het onderzoek naar mijn spierziekte waardoor er misschien wel gauw een medicijn is en ik misschien wel beter kan worden.

Mijn droom is dat ik later echt op voetbal kan en dat ik geen zieke spieren meer heb.


 


Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs