Home Doneren Contact

Werken bij Spieren voor Spieren? Wij hebben 3 openstaande vacatures!

Het Spieren voor Spieren team groeit! Er staan op dit moment niet één, niet twee, maar drie vacatures open. Kom jij erbij? Check snel of er iets voor jou tussen zit.

Wij zijn op zoek naar:

Een Fondsenwerver (36 uur) en een Senior Fondsenwerver (32 uur): naar creatief en commercieel ingestelde nieuwe collega’s, met een natuurlijk talent om relaties te boeien en te binden. Naar fondsenwervers die niet alleen durven te dromen, maar ook de moed hebben om die dromen te verwezenlijken. Met onuitputtelijke energie en een goede dosis lef, die elke kans zien – of zelf creëeren.

 

Een Online Content Creator (12 uur): iemand die communicatie begrijpt en een strategie kan vertalen naar ijzersterke content. Een creatief talent die onze doelgroepen feilloos in het hart weet te raken. Iemand die weet dat je cv en hbo met kleine letters schrijft, die houdt van ontwerpen en online content maken. Iemand die zijn of haar passie voor online content wil inzetten om een positieve impact te maken op kinderen met een spierziekte. Alles om onze bijzondere missie kracht bij te zetten!

 

Meer weten? Lees dan snel de vacatures.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs